Handelsbetingelser

Betaling

Det er muligt at betale med kreditkort på www.cafeguldaegget.dk. Alle priser er angivet i danske kroner inkl. 25 % moms. Straks efter bestilling og betaling over internettet, vil du modtage en ordrebekræftelse og en faktura via e-mail. Uanset hvilken betalingsform du vælger, sendes alle informationer krypteret. Vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager kun besked om at bestillingen er betalt.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er udleverede fra Café Guldægget. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vi tager imod følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Vis, Visa Elektron, JCB.

Kontokunde

Udover kontantbetaling er det også muligt at blive oprettet som kontokunde hos os. På den måde kan du løbende bestille og afhente brød, kager, sandwich m.m. helt uden at skulle have kortet frem. Vi gemmer det samlede køb og sender en faktura én gang i måden. Ekspeditionsgebyret er 45 kr. ex. moms.

Bestilling

Bestilling forgår via vores hjemmeside www.cafeguldaegget.dk. Her er det muligt at se alle vores produkter og samtidig få oplyst pris inden du betaler. Vi ser helst at alle kunder bestiller via vores hjemmeside, men skulle dette ikke være muligt, er man velkommen til at bestille på mail butik@cafeguldaegget.dk. Alle bestillinger skal foregå dagen før og bestillingen lukker kl. 19.00. Det er ikke muligt, at bestille til søndage.

Minimumskøb

Der er intet minimumskøb.

Afhentningssbetingelser

Afhentningen anses for sket, så snart varen er leveret til kunden i butikken. Café Guldægget vil for så vidt det er muligt levere den købte vare inden for den bestilte tidsramme. Kan cafeguldaegget.dk ikke leve op til dette, kan kunden vælge ikke at modtage varen og få refunderet pengene 100 %.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på varer efter bestillingen er modtaget hos cafeguldaegget.dk. Når bestillingen er modtaget, går den direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt. Er ordren annulleret dagen før, kan vi i nogle tilfælde gøre en undtagelse, men man har ikke krav på det. I henhold til paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2, er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Forbehold

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser af produkter angivet på vores brochurer og på hjemmesiden, samt fejl der kan opstå ved beregninger af priser ved bestilling.

Restordre

Såfremt der forekommer udsolgte produkter kontaktes kunden af Café Guldægget ApS. Er kontakt til kunden ikke muligt, erstattes det udsolgte produkt med et efter Café Guldægget’s skøn lignende produkt. Ovenstående gælder også for alle specielle tilbud, menuer og lignende. Der gives aldrig økonomisk kompensation for udsolgte varer, der kan erstattes af lignende produkter.

Reklamationspligt

Hvis leverancen er i uoverensstemmelse med faktura, eller lever produktet ikke op til forventningerne, skal køber inden for 1 time efter modtagelse reklamere til Café Guldægget. Dette skal ske så hurtigt, for at vi med rimelighed selv kan nå ud til kunden for at vurdere om vedkommende er berettiget til eventuel ny vare, rabat, returret eller lignende.

Fejl og mangler

For at påberåbe at en vare lider af fejl eller mangler, skal fejlen/manglen anmeldes til cafeguldaegget.dk straks efter den er opdaget. Køber skal beskrive hvad fejlen/manglen består i, og på forlangende vise hvordan fejlen/manglen er forekommende. Café Guldægget er kun ansvarlig for fejl og mangler, der forekommer indenfor 3 timer, efter afhentningstidspunktet.

Produktansvar

Café Guldægget er ansvarlig for produktansvar i henhold til gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke yderligere ansvar, end hvad der følger af loven. Ethvert ikke lovbestemt produktansvar udviklet i henhold til dansk retspraksis om erstatning, er derfor frabedt.

Misbrug

Misbrug af Café Guldægget’s online service vil blive meldt til politiet. Og Café Guldægget forbeholder sig til enhver tid retten til ikke at gennemføre en ordre, hvis der er mistanke om misbrug eller chikane.

Virksomhedsoplysninger:

Café Guldægget
Cvr.nr.: 37512338
Torvet 16
6700 Esbjerg

Dataregistrering

Når du sender en bestilling til Cafeguldaegget.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning. Alle disse oplysninger opbevares og behandles fortroligt og i henhold til persondataloven samt bogføringsloven.

Den dataansvarlige er Café Guldægget. Alle informationer bliver opbevaret og sendt på forsvarlig vis i ukrypteret form.

Dine oplysninger vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering.

På Cafeguldaegget.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre hjemmesiden så brugervenlig som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Cafeguldaegget, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Cafeguldaegget.dk.

Sletning af oplysninger

Oplysningerne vedrørende din bestilling samt eventuelle andre kundeoplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysninger automatisk slettes, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for Cafe Guldægget.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Cafe Guldægget via mail: Butik@cafeguldaegget.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Enhver tvist mellem kunden og forretningen er underlagt dansk lov. Evt. klager kan rettes til:

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 41 71 50 00
(Hverdage 9-16)
Mail: kfst@kfst.dk
Web: www.kfst.dk